Σχετικά με εμάς


Το ιστορικό μας

Οι εκδόσεις Αιτωλοακαρνανικός Τύπος ξεκίνησαν την δραστηριότητά τους το 1999, με την έκδοση της μηνιαίας συνδρομητικής ομώνυμης εφημερίδας. Απευθύνεται σε όλους τους Αιτωλοακαρνάνες που ζουν στον νομό αλλά και εκτός αυτού, με στόχο την ενημέρωση για όλα τα μείζονα γεγονότα που συμβαίνουν στη γενέτειρά τους. Παράλληλα, έχουν κυκλοφορήσει  βιβλία που σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με την Αιτωλοακαρνανία όπως: Τουριστικός Οδηγός Αιτωλοακαρνανίας, Η Αιτωλοακαρνία με τα μάτια των περιηγητών, Οι Δήμαρχοι Μεσολογγίου κ.α.

Ταυτόχρονα, οι εκδόσεις Αιτωλοακαρνανικός Τύπος, επιδιώκουν μία σταθερή, έντονη παρουσία και στα πολιτιστικά δρώμενα του νομού. Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, έχει διοργανώσει Έκθεση Αιτωλοακαρνανικού βιβλίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, εκδήλωση-αφιέρωμα στην Δόρα Στράτου στον κινηματογράφο Άνεσις του Αγρινίου καθώς και έκθεση με την παρουσίαση έργων Αιτωλοακαρνάνων εικαστικών στη Στοά του Βιβλίου στην Αθήνα.Σκοπός

Οι εκδόσεις Αιτωλοακαρνανικός Τύπος καλύπτουν όλο το εύρος των παραγωγικών υπηρεσιών σχεδιασμού, υλοποίησης, έκδοσης και κυκλοφορίας κάθε είδους συγγράμματος. Το κυριότερο όμως είναι ότι χάρις στο σύστημα “print on demand” σας παρέχεται η δυνατότητα να εκδώσετε το βιβλίο της αρεσκεία σας σε προσιτή τιμή και στον αριθμό αντιτύπων που επιθυμείτε.

Όσον αφορά την μηνιαία εφημερίδα, πέραν του ενημερωτικού της χαρακτήρα για τα τεκταινόμενα του νομού Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί και μια προσπάθεια διατήρησης των δεσμών με τα πάτρια εδάφη.

Κύλιση προς τα επάνω